2014. október 2., csütörtök

Khaki day



Szerintem lassan lehetne a blog neve Jumpsuit fashion, hiszen annyi overallom van, hogy az mára már hihetetlen. Kimondhatjuk,hogy az egyik kedvenc darabom ebben az évben, és előre láthatólag a jövőre nézve is nagy barátom lesz! A khaki idén is hódít. Ez sem utolsó szempont a szettemben. A khaki volt az alap színvilág amire fokozatosan építettem fel a szürke árnyalatait. A szürek varázslatos havlányabb, krémesebb és erőlteljesebb színei megjelennek a bakancsomon és az oversize sálamon. Bakancs..akkor már beszélhetek arról is,hogy idén ősszel mindenki szerezzen be egyet szekrénybe. Vagy akár tegyétek azt amit én, egy régit vettem elő, ami kellő összhatást ad egy laza szettnek. Az overallok nagyszerűen kombinálhatóak. Legyen szó laza, vásárlós napról, egy nagyobb alkalomról, otthoni programról és sorolhatnám. És elékérkeztünk a must-have darabomhoz: a sálhoz. Idén a poncsók és az oversize darabok, a sálakra is gondolok ezzel hódítanak. Nagy szerelmese lettem ennek a divatnak így úgy éreztem,hogy kötelező nekem egy ilyen kiegészítőt beszereznem. És szerintem nagyon sok outfit posztban fog nálam vissza köszönni. Természetesen gyarapítani is szeretném a "gyűjteményemet".
Még idén, ebben a pár hónapban tervezem,hogy 3 divatbemutatóra is ellátogatok, természetesen ahogyan ezt az időm fogja engedni. Őket már nagyon várom,de ha elmegyek természetesen a FB oldalon értesítek mindenkit, és nyomon tudjátok őket követni.
♥  ♥  ♥  ♥  ♥
I think it could be a slow Jumpsuit fashion blog name, because there is so much overalls that has been incredible. Would you say that one of the favorite pieces this year, and expected to have a great friend of mine for the future! The khaki conquer this year. This is not a final aspect of my set. It was a basic khaki colors which gradually built up the shades of gray. The vintage magic lighter and creamier colors appear more fully pushed my boots and oversize Salama. Boots already talk about is that everyone get one this fall closet. Or you can do it what I do, I pulled an old one, which is enough to loose an overall effect of set. The coveralls great combined. Whether it's loose, shopping day, one more occasion, and I could go home program. We come and the must-have piece of thesis: scarf. This year, I think of ponchos and oversized pieces, with the slag conquer. I'm big fans of this fashion so I felt that I required to obtain without such a supplement. And I think a lot of outfit post: my back will thank you. Of course, I would like to augment the "my collection". Even this year, in a few months, I plan to also pay a visit three fashion show, of course, as this will allow the time. I look forward to them, but of course if I go to the FB page comprehension everyone you know and follow them to follow.








És amikor sajnos nem tudok komoly lenni, és ilyen képek születnek. :D / And when I can not be serious, and these images are made. :D


H&M jumpsuits, H&M oversize scarf, H&M bag, H&M jacket, Deichmann boots and Starbucks coffee

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper szett! Csak most találtam rá a blogodra, de nagyon tetszik! ( most jön az a rész ,h az egész blogod végignézem.haha:DDD ) Csak így tovább♥ x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most látom ,h te ismerős vagy nekem, már régebben is mintha már jártam volna nálad:DDD Örülök ,h tettél követést a blogodra, így legalább rögtön fogok értesülni az új posztjaidról:)

      Törlés
    2. Kedves "B Ruhamania",
      először is köszönöm,hogy valahogyan rátaláltál a blogomra és,hogy most végig böngészted. :) És aminek nagyon,nagyon örülök azaz,hogy nyomtál egy követést. Tényleg köszönöm.
      Puszi ♥ :)

      Törlés