2014. október 16., csütörtök

Trapéznadrág- YES or NOT?

Biztosan már sokan észrevettétek,hogy a hagyományos darabok mellett (mint a csőszárú nadrág, a leggings) feltűntek egy ideje újra a trapéznadrágok. Kollázsként szerettem volna nektek bemutatni ezt a kis képet tele sztárokkal. Hogy lássátok,hogy a nagy stílus ikonok, újság szerkesztők, modellek, színészek is hordják ezt a nadrágot. És ők aztán nem igazán hibáznak a divat terén! Régen nagyon nagy divatnak örvendett ez a fazon, aztán amilyen gyorsan jött, úgy el is tűnt. Bizonyára sokatok szekrényében lepul egy ilyen darab. Vagy az anyukátok szekrényében. Azt gyorsan keressétek elő, hiszen megint nagyon tombol a trapéznaci. De az sem mindegy,hogy mégis mivel vennéd fel. Denim, szóval az,hogy milyen felsővel, kabáttal, kiegészítővel párosítod az a saját ízlésedre van bízva. DE, ami nagyon fontos az-az,hogy csakis magassarkú cipővel lehet felvenni. Ne,hogy topánkával,szandállal vegyétek fel,mert szörnyű lesz, és nagy divat bakinak is számít! A sarkokkal idén már nagy szerencsénkre variálhatunk is. Hiszen vannak tű sarkak, telitalpú cipők, platformosak és sorolhatnám őket.
Én kisebb koromban mindig olyasmi titkárnős viseletnek gondoltam ezt a nadrágot. Amihez mindig egy szűkebb blúzt, szűkebb felsőt, inget képzeltem el. És láss csodát ezekkel a legelőnyösebb a viselete.
 
Én ki merem állítani,hogy a trapéz idén újra szexi!

Ez most ilyen kis hirtelen jött trapéznadrágos őrület lett. Hiszen írtó rövidre sikeredett ez a bejegyzés. Sajnálom a spontaneitást, de remélem nem baj ha néha ilyen kisebb részekkel jelentkezem.