2015. október 26., hétfő

1 órával több?!

Drága olvasóim,
egy órával többet aludhatunk,mert itt az óraátállítás. És jelenleg a szünet is bekövetkezett. Sokat gondolkoztam azon,hogy mi az amiről tudok írni nektek ide pár gondolatot és még bejegyzés is lehet belőle. Aztán arra jutottam,hogy mi lenne ha arról írnék,hogy szerintem azt az egy órát a szünetben mivel lehetne eltölteni, kitölteni. A legtöbbhez képet is csatolok az instagram fiókomból. Remélem,hogy azért nem egy unalmas bejegyzés lesz amin mindenki csak átfut, hanem azért ti is "elcsentek" belőle pár ötletet.


Menj a világba!




Ilyenkor bátran szedd össze a barátaidat, vagy a családtagjaidat kicsit pörgesd fel, esetleg a párodat verd fel a lustaságból. Készítsetek magatoknak pár ízletes szendvicset és kedvenc italt, és induljatok meg kirándulni egyet. Vagy akár egy étterembe is beülhettek. Esetleg megnézni olyan látványosságokat ahol még nem voltatok.
Nagyon jó kikapcsolódás és elég sok előnye van! Például itt egy pár: a jó levegőn vagy (mindig jót tesz), kikapcsolódsz. akivel mész közös élményeket szerzel, nagyon szép helyekre tudsz elmenni, tanulsz kicsit a környezetedről és sorolhatnám még. Én egy írtó lusta ember vagyok, sajnos. De amikor rám jön,hogy menjünk valahova akkor annyira gazdag élményekkel érkezek haza,hogy az hihetetlen.



Shopping


Tudom..tudom.. Felmerül sokatokban a kérdés,hogy
-"Ilyenkor is vásárolni?"-
-"IGEN!"-
Magamból kiindulva a vásárlás óriási adrenalint és boldogság hormont ad. És miért éri meg most (decemberig) elmenni vásárolni? Mert kezdődnek a leárazások és a nyári divatos ruhákat annyira jó, kecsegtető áron kaphatjátok meg. Tengernyi százalékokkal és kedvezményekkel találjátok szemben magatokat. És ez mellé mi a legjobb? Mehettek egyedül is,hogy kikapcsolódjatok. DE, mehettek az egyik barátnőtökkel. Csak annyit mondom,hogy vásárlás után vagy közben nem esik jól egy beszélgetés, egy kávé, egy finom ebéd? Dehogynem! Hajrá lányok, mert tényleg megéri elmenni ebben az időszakban vásárolni egyet. És ez pár hónapig is tart.



Tipikus ősz





Lehet,hogy sokatok kitalálta a "Tipikus ősz" névből, hogy konkrétan mire is gondolok. Arra,hogy mi sem jobb mint lefeküdni a meleg takaró alá, meginni a kedvenc meleg teádat és közbe a kedvenc újságodat, esetleg könyvedet olvasni. Vagy megnézni a kedvenc sorozatod új részét. Esetleg blogot írni, kettesben lenni valakivel. Annyi lehetőség van. Én például jelenleg bele vagyok merülve a Marie Claire legújabb számába. És a nemrégiben ELLE magazinhoz csomagolt A Skarlát Betű című könyv is egy nagyon nagy kellemes csalódás a számomra!






Vagy ami a legjobb: aludjatok még egy órát! Annál jobb úgysincsen. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése