2015. január 6., kedd

Januári kedvencek

Régebben amikor jobbra-balra költöztettem a blogot /sokan talán emlékeznek, vagy akkor is olvastak/..írtam minden egyes szerdán buzgón egy "Kedvencek szerdája" nevezetű rovatot. Amit egy ideg rendszeresen megosztottam veletek, majd aztán egyre kevesebb időm lett, a kedvenc dolgok pedig egyre jobban csak fogytak. Így arra jutottam,hogy ÚJ ÉV, ÚJ ROVAT! Kicsit a "Kedvencek szerdájához" hasonlít az egész. Annyiban lesz hasonlóság a kettő között,hogy a számomra kedvelt dolgokat mutatom meg,de ezek nekem mind meglesznek! Szóval nem csak internetről keresek rá,hogy "-na erről sokat hallottam" vagy, "-na ez tetszik" vagy,"-na ezt majd valamikor meg szeretném venni, de azért beleteszem a szerdai bejegyzésbe, és írok róla" vagy, "na ilyet eddig egyszer vettem, ki tudja mikor veszek megint, most nincsen ilyenem..de akkoriban jó volt" és társai.
Olyan rovatra tervezem ezt, amit be tudok tartani. Vagyis minden hónapban egyszer jelentkezek ezzel, és pár kedvenc dolgomat összegyűjtöm nektek, és írok róla.
De szerintem kezdjünk is bele a Januáriba, amibe 3 dolgot mutatok be nektek, amiket akár ti is könnyedén beszerezhettek magatoknak.

Kezdem a legrégebbivel, amit december végén vettem, furcsa,hogy az már 2014-ben volt! Nem?

2015. január 4., vasárnap

2014- Best Of Memories

Első sorban mindenkinek nagyon Boldog Újévet szeretnék kívánni! Most egy röpke, visszatekintő poszttal jelentkeznék csak. Sok minden történt velem 2014-ben. Csupa jó, és sajnos rossz is. De az életemmel és a bloggal kapcsolatban a jobb dolgokra koncentrálok csak, és azokra, amikből tanultam. De térjünk is rá néhány emlékezetes dologra...

  1. ...az ELLE Fashion Show-ra sikerült ellátogatnom, ami nagy álom volt a számomra. Nem utolsó sorban a Marie Claire Fashion Days is pont ilyen célkitűzésem volt. A Budapest Fashion Week, és a hasonló divatbemutatók megismerése is talán az úgymond nemlétező "bakancslistámon" volt.
  2. ...a Marie Claire a Fashion Days szombati napján megjelent outfit-emet benevezte egy általa kihirdetett versenybe (amiről én még nem is tudtam), és ráadásul a végén ezt meg is nyertem. Amit szintén itt is köszönök szépen mindenkinek, megint, vagy még mindig!
  3. ...többen megismerték a blogomat, kettő magazin (ELLE és a Marie Claire) már követ is Instagramon is.
  4. ...voltam a SZIGETen, méghozzá az egyik legjobb napon. Onnan óriási élményekkel távoztam.
  5. ...nemrég lettem 19 éves. És talán az egyik legjobb születésnapomat töltöttem most. Eddig ez volt a legemlékezetesebb, hiszen az én kis drágám (a barátom) is velem ünnepelt!♥
  6. ...lett egy kiscicám, Mazsi. Akiről már sokat hallhattatok és láthattatok róla képeket. Aki követ Instagram-on vagy a FB oldalon, az tudhatja,hogy kiről is beszélek.
  7. ...nyaralni sajnos nem voltam idén, csak a Balatonhoz jártunk le, de az is jó élmény volt.
  8. ...megismertem új embereket, bővítettem a gardróbomat, a szobám átalakult. Mi kell még? 
Szerencsére azt is elmondhatom,hogy a blog változott, szerintem nagyon sokat. Úgymond költözések oldalról-oldalra mindig is voltak. De ezek csak azért lehettek mert egyszerűen nem találtam a helyemet,hogy hol lenne a legjobb a blognak, mi lenne a legjobban elérhető. Itt kezdtem körülbelül 2 éve a blogolást, és végül 2014 nyár elején itt is lyukadtam ki! Hiába vándoroltam ide-oda, itt a legmegfelelőbb szerintem. A stílusom is változott. A szürke, túl egyhangú darabok, mint Hamupipőke öltözete egyszeriben csak átváltozott egyedibb, különlegesebb, néhol picit elvontabb, de sokkal maibb, színesebb viseletbe. Az,hogy a fényképezőgépem elromlott, de nem csak az egyik, hanem mindkettő kicsit így 2014 végére megbélyegezte az outfit posztokat. De lényegében ez valahol jó is. Mert személyesebb és divatosabb posztokkal is találkozhattok.
Remélem,hogy nektek is jól telt a 2014-es évetek. De azt még jobban remélem és kívánok nektek (meg magamnak is),hogy a 2015 még ennél is jobb legyen!
Összegyűjtöttem a legemlékezetesebb,kedvencebb outfit posztokat, de nézzük is. Sok puszi!!xx